неділю

30 грудень НОВОРІЧНИЙ !

Новорічні носи від Калича


Я сидів на задньому сидінні тролейбуса . Мене підкидувало і підгопувало із зовсім не новорічною несамовитістю . Кишки розліталися в різні боки , при чому залишалися в черевці , разом з танцем глистів , якби такі були , бо давно їх вигнав ,з хатинки під назвою тіло ,беручи на груди від 150-ти і більше , до повного вигнання себе із власного себе ,але це інша історія ,трохи не новорічна .

А тепер… По ,Бу, Ку, Му , ні не так .

Люди шумлять , кричать , галдять ,навіть попукують деякі з новорічним завзяттям .

Вікна тролейбусотранспорту обклеєні сніжинками , різних розмірів та категорій .Згадалося , якось під новий рік з однієї тітки на морозі здер майтечки , а на дупі дві великі сніжинки , як в пісні “ Двє зв”язди ” оце так готувалася ,так готувалася , але це інша історія майже новорічна .

Я до неї заговорив , не до тої з голою дупою , а вона , дівчинка з шапкою у вигляді гарбуза , з цицьками у вигляді гарбуза і з гарбузом у вигляді дупи ,мабуть,полюбляє гарбузову кашу .Почала ніяковіти та посміюватися,з легким вилиттям у регіт , бо з таким бородатим дядьком ще ніколи не спілкувалася , але то всьо фігня ! Новий рік незабаром , чи перед баром , взагалі чим ближче , тим ближче до навколо бару , але це інша історія , шумливо ,застільно-барна , вже майже новорічна .

Отже сиджу я в тому тролейбусі , холоднеча , сніжинки з зовні ,із середини , та то вже не сніжинковий а льодовиковий стан покарання отримали вікна , суцільні льодяні накопичення , а не шибки . Змерз як ціньцік , а би зігрітися почитаю відбубнювати по колінах та ногами, по, не знаю ,що там у тролейбусі підлога чи піл , пол чоловічий ,різні ритми . Тут у голову взізається не сніжинкою , борулькою , барабанний біт малюнок , вже покійного Cozy Powella , який він вигадав і відтворив на альбомі з групою RAINBOW на ймення “ rising” , в композиції “ STARGASER ” далекого для рожевого молодняка 1976 –го року , то була “в”єщь” , як то сі колись казало . О вже тепліше стало в грудюх ,”дурна Марисько , витігни цицьку з борщу ”.

Тролейбус зупинився . Двері відчинилися . Кому треба вийшли ,і тут ввалюється якийсь хронік чи кабан , модні на ті часи слова ,з ялинкою і наспівує пісню групи NAZARETH “ Hair of the dog ” , що має двоїсте значення , і одне з них похмілля , або бодун,як ми звикли говорити.

Ялинка була зв”язаною , але дві гілочки все ж не далися тупому приліпанню до решти і стирчали в різні боки , вільно вдихаючи всесвіт новорічними краплинками морозу . Не того Морозу , а того що не зрадив і заморозив багнюку під ногами .Отож стоїть він на підпитку розгойдуючись в ритм тролейбуса і наспівує , хоча справжній той самий “ dog ” буде в нього завтра , або через декілька днів . В тролейбусі галас ,метушня , люди штовхаються , виходять ,заходять і тут наш хронік чи кабан переставляє ялинку і ті самі дві вільні гілочки залазять мабуть щоби погрітися одна дядькові , друга тітці просто до носа у самісінькі ніздрі .

Першим почав реготати якийсь хлопчак , що сидів на найвищому місці колишнього кондуктора . Нарід зосереджує увагу на тих , що почали пчихати і вишкрябувати ялинкових малюків із ніздрів . Такого щирого реготу ще напевно не чув жоден тролейбус , аж вікна почали танути ,перетворюючись з льодовикових на сніжникові , а потім і взагалі стекли міжніжним виверганням . Сміху було , а було ,і трапилося це на передодні нового року числа 30-го , якого саме року “ніздрі його знають та пам”ятають ”. Найголовніше ,що люди зарядилися позитивом , хто на скільки , і коли піднімали новорічні келихи , з посмішкою пригадували випадок двох грудневих носів ,які вдихнули ялинкого аромату і не тільки , та надали наснаги іншим ніздрям інших людей до святкування нового веселого rock n rоllьного року .

P.S.” Потім , якось я чув , де не пам’ятаю , здається в тролейбусі ,хоча історія була не звичною , і перестрибувала з вуст на вуста , що той дядько із тіткою , ну ,ніздрі ялинкові , познайомилися і почали крутити шури мури , тари бари , повна торбина новорічної тари ,але їм постійно чогось бракувало , і після того , як вони в ніздрі повставляли ялинкові гілочки і дістали вище сказаний альбом групи NAZARETH гармонія любові запанували у їх шурах мурах, тарах барах .Особливо перлися під пісню LOVE HURTS.

От така діди та дітки новорічна байола .А тепер всі разом !!!

З НОВИМ РОКОК !!!!!! З НОВИМ РОЛОМ !!! З НОВИМ РОКЕНРОЛОМ !!!

ОЛЕГ «КАЛИЧ » КАЛИТОВСЬКИЙ

лідер « Калич блюз »

Немає коментарів:

Дописати коментар