середу

28 травня ВИСТУП НАЖИВО ПІД ЖИВЕ ПИВО

Субота, звичайний день ні чим аж таким не відрізняється від інших. Хоча, багато хто, заперечить і вигукне, це ж вихідний! Так воно і є, цілковито погоджуюся, це вихідний! Вихідний-дивне слово, не задумувались ніколи? гейби можна було кудись виходити, але в інші дні, також виходимо, заходимо, підходимо,чи не так?...Мій дід Влодко, при житті говорив, що йде до виходку-туалету, також виходив, хоч і не далеко, зараз може хтось і не зрозуміє, але хоч я і народився у Львові, виходок-тубзік, був на вулиці. Уявляєте, зиму, мороз, і нічну срачку брр..ахх.. справжній Rock & Roll.
  Субота 26го травня. Львів'яни FRONT надумали забадяжити концертисько, в підтримку власного, новоспеченого, свіженького альбому, звичайно окремий респект, басисту Роману Трачуку, все якби Він тягнув на собі. Запросили Калич Блюз, Слова, No Limits. Retrowill. Досить пристойний зальчик в Туристі хлопаки самі, розчистили, привели до пуття, і тепер там, час до часу концертують. Того вечора на сцені я побачив не всіх, та впевнений, всі залишилися у живому виграші, принаймі ми Калич Блюз відіграли як має бути, до слів прикладається відео, на нашій сторінці. Калич Блюз, офіційна спільнота, заходьте, дивіться. З грошима під час таких виступів, складновато, за все треба заплатити, зал, апарат, та FRONT нас не образив, за виступ, ми отримали ящик Чернігівського, літрового пивця, вже було веселіше топтати сцену, висмикуючи, пальцями, паличками, горлянкою пісні...
  26го як не дивно на Львів, відбулося багато концертів :Rock garage, запрошував на свою дезово, думову вечірку-тягучку, під керівництвом С. Румежака, який ще й свій деньчик святкував, Кішак і мене запросив,  збирався підійти і туди і сюди, в результаті заплентались на реп. крапку, сейшенили, і пиво пили. Р. Домса-хмільний дім, приймав Механічний Апельсин, і Рівненських панків, Брем Стокер- де тільки не було груп з такою назвою, і туди мене запросили... в C. Bukowski, якісь дві групки, назви в перше такі почув, словом Львів, розростається концертами, а порядного залу, для потужних концертів, не мав, і не має!
  ...Ще до нашого виходу на сцену, десь о 17тій годині телефоную О. Огурі, свому старому товаришу, і за сумісництвом батькові Славчика, барабанщика Фронту, малого можна лише похвалити, і в прямому і в зворотньому сенсі, музично і фізіологічно, виріс на дві голови! Думаю, побачимось з Олегом, поговоримо, по 50ть, для здійняття, духу, бадьорості, те се, і так далі, а на другому кінці бездроту, Він мені, якимось вбитим голосом, на Кривоноса, трапилась, жахлива аварія, де постраждав його однокласник! Ну думаю ні фіга собі, тут концерт свято, веселощі-солодощі, пиво-горілка, а за кілька десятків метрів, світ протилежного...? Я туди сходив, побачене справді жахало, машини практично у щент, люди вижили, і серйозно не постраждали, хотів сфоткати потовчені автівки, але якось, по правді, було не зручно, в людей горе, а тут якась фотосесія. Як дивно все буває, як закручено. Від нас нічого не залежить, плануємо потрапити на концерт, а вже хтось віддав розпорядження, кинути нас під колеса. Хтось повинен бути одразу і тут і там! Прикро! Без цього не можна !?

Немає коментарів:

Дописати коментар